Ken je de Oreo koekjes ? Hier de beste digitale campagnes van 2013.

Published on
Oero.JPG

De Fransman Grégory Puy heeft een best-off samengesteld van digitale campagnes (vooral video, maar niet uitsluitend). Je vindt er een samenvatting van de campagnes (merk, doel, uitdaging, enz...) en de eventuele bijhorende video.

Wij konden vooral de Oreo campagne smaken.  Oreo is het klassieke koekje uit de VS, dat aan een tweede jeugd bezig is. Nu ook in Europa trouwens. En ze zijn lekker! De video op slide 18 legt uit hoe het merk aan zijn content gewerkt heeft naar aanleiding van zijn 100ste verjaardag.

Andere voorbeelden in deze presentatie :

  • Volvo
  • Burger King
  • Milka
  • Heineken
  • Nivea
  • Coca-Cola
  • Dove
  • Carrie (The Movie)
Video, Online Advertising, Webmarketing

 

© Copyright 2018 - Simplisso